Mission possible; C9 Detox

Ik ging de uitdaging aan negen dagen geleden en wat een resultaat! In een week tijd 2,7 kilo en veel belangrijker, heel veel centimeters kwijtgeraakt. Ruim 5 cm in de heupen en 3 cm in de taille, precies die gebieden die je als vrouw maar al te graag kwijt wilt raken. Maar ik mag nu niet te gehecht raken houd ik mezelf voor, het was mij immers niet om het afvallen te doen (stiekem dus wel heel blij mee).

Ik wilde de boel eens even flink cleansen en ook dat is gelukkig goed geslaagd; ik voel me energiek en de onrust in de darmen is een stuk minder geworden. Echter de meeste impact is veroorzaakt door de mentale bewustwording over voedsel. Ik bedoel, ik was altijd al heel bewust met voeding, zeker ook met mijn niet al te sterke lichaam, maar ik spreek hier over een heel ander niveau.

Hoe heerlijk zijn pure producten en wat doen bepaalde voedingsstoffen voor je. We zijn er helemaal ingedoken de afgelopen dagen en al met al vind ik deze detox een absolute aanrader. De basis, aloë vera, blijf ik de komende tijd zeker gebruiken, want de blaren, veroorzaakt door immuunfalen zijn weg. Ik zeg je, weg! Ook de vitaminen-shakes hebben een vaste plek verworven in mijn nieuwe voedingspatroon. Het volgende doel is gesteld; een halve marathon zonder blessures door bewuste voeding, misschien wel met F.I.T. 1 programma van Forever. Maar nu eerst een gekookt eitje, of toast met jam en geitenkaas met honing en…….

Eitje

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s