Cleaning day 1

Zo. Vroeg wakker, want het is niet niks: reinigingskuur van 9 dagen. Ik loop door mijn huis, nadenkend hoe ik dit ga aanpakken. Ik begin mijn dag altijd met thee, dus de ketel gaat op het vuur. Mag ik wel beginnen met thee? Okay, facebookgroep vragen. Ik mag geen thee. Ai. Dan beginnen we met een heerlijk glas water en gaan we enthousiast een blog typen. Ik voel me goed en ben ook wel een klein beetje nieuwsgierig en ik ga vol goede moed de attributen voor de kuur uitpakken en klaarzetten. Gel, pil, vezels, gel, shake, dag 1, check. Ik heb er nog steeds zin in. Maar oh jee, de vanilla shake is really not my thing.. Smaakt naar milkshake en dat heb ik mijn hele leven verafschuwd! Ik heb er nog steeds zin in.

Waarom ook niet, ik gebruik deze periode van bezinning om de kledingkast eens helemaal te cleanen. Ik moet mezelf bezighouden, houd ik mezelf voor. Een vriendin appt: “zullen we een theetje doen? Hmmm, tja die thee, toch een thema. Ik biecht op: “ik doe een detox dus het wordt een watertje, jij krijgt thee”. Hetgeen mij op de been houdt is afleiding, afleiding, afleiding. Vooral rond het avonduur krijg ik het moeilijk. Gelukkig is daar mijn vriendin en we kletsen ronduit. Bovendien is het kopje heet water, dat zij mij aanbeveelt (i know, sounds stupid) echt best wel lekker.

In de avond een yin yogalesje geboekt, want de energie neemt wat af en ik moet echt even intern checken waarom ik dit ook alweer doe. In de regen naar huis moet ik lachen, zeiknat kom ik aan en spring meteen onder de warme douche. Het voelt als een kadootje. Lekker oprollen in bed en slapen maar.

new-clean-9-buy-now

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s